Varaa tai tiedustele

+358 (44) 793 8616

Ota yhteyttä

[email protected]

Yritys

RetkiSaimaa Oy - luontopalvelut Saimaalla

RetkiSaimaa on taipalsaarelainen luontopalveluja tarjoava yritys Etelä-Karjalassa Saimaan rannalla. Toimialueemme on Lappeenranta ja Taipalsaari.  Tarjoamme palveluja yrityksille tyky-päiviin sekä kuluttajille ja esimerkiksi synttäri- ja polttariporukoille.

Yritys on perustettu rakkaudesta ja arvostuksesta maamme luontoa kohtaan. Meille luonto on erityisen tärkeä ja koemme valtavaa ylpeyttä alueemme helmen ja Suomen suurimman järven, Saimaan ainutlaatuisuudesta. RetkiSaimaalla on valmiita retkipaketteja (tyhy- ja polttaripaketit), mutta kaikki retket ovat räätälöitävissä asiakkaille sopiviksi kokonaisuuksiksi. RetkiSaimaa järjestää myös lasten luontosynttäreitä lähilaavuilla ohjatun toiminnan kera. 

RetkiSaimaan vastuullisuusohjelma

Yritys on osallistunut vuonna 2020 Visit Finlandin Sustainable Travel Finland valmennukseen. Sustainable Travel Finland on kehittänyt ohjelman, jonka avulla yritykset ja yhteisöt voivat kehittää vastuullista toimintaansa.

Saimaan puhdas luonto on ainutlaatuinen ja sen kunnioittaminen on arvoistamme tärkein. Kaikki toimintamme perustuu vastuullisuuteen.

Retkemme ovat roskattomia eli tuomme maastosta pois kaiken mitä olemme sinne vieneetkin. Lajittelemme roskat mahdollisuuksien mukaan.

Suosimme lähiseudunkohteita toiminnassamme, jotta pitäisimme liikkumisesta paikasta toiseen johtuvat päästöt mahdollisimman vähäisinä. Retkillä käytämme  valmista polku- ja retkeilyreitti verkostoavähentäen näin maan turhaa kulumista. Muistutamme asiakkaita jokamiehenoikeuksista, johon kuuluu oikeuksien lisäksi myös vastuullisuutta.

Pyrimme käyttämään paikallisia tuotteita ja toimimme yhteistyössä alueen muiden yritysten kanssa. Toimimme yhteistyössä Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiönsekä Saimaa Geoparkin kanssa.

Vuokraamme asiakkaille retkeilyvarusteita, joka on hyvä vaihtoehto turhalle kuluttamiselle ja tukee osaltaan kestävää kehitystä.

Kaikki asiakkaamme ovat meille yhtä tärkeitä ja kohtelemme teitä tasa-arvoisesti. Ammattitaidon ylläpitäminen ja kouluttautuminen takaavat asiakkaillemme turvallisen luontoelämyksen.

Tervetuloa RetkiSaimaan asiakkaaksi!