Varaa tai tiedustele

+358 (44) 793 8616

Ota yhteyttä

[email protected]

Riippumatto-rentoutus

Riippumatto-rentoutus

”Kuvittele mielessäsi taivaalla lipuvat pilvet, tuulen humina paksujen petäjien latvoissa ja tikka nakuttamassa puuta jossain kauempana. Makaat mukavassa asennossa riippumatossa, jonka olet itse ripustanut puiden väliin valitsemaasi paikkaan Saimaan rannalle. Tuuli hipaisee kasvojasi ja keinuttaa riippumattoa. Suljet silmäsi.”

Riippumattorentoutus nyt loppukesän tarjouksena 200€ / ryhmä sis.10 hlöä Lappeenranta-Taipalsaari alueella. Lisähenkilöt +15€ / hlö. Maksimiryhmäkoko 25 hlöä. 
Tarjous on voimassa elokuun loppuun asti ja koskee uusia varauksia.

Riippumattorentoutuksen tarkoituksena on hetkeen ankkuroituminen arjen kiireen keskellä. Pysähdymme hetkeen ja unohdamme kaiken muun. Rentoutuksen aikana käymme läpi eri aisteja yksi kerrallaan. Herättelemme kehoamme havainnoimaan ympäröivää, mieltä eheyttävää luontoa. Rentoutuksen aikana saatat vaikka nukahtaa hetkeksi riippumaton unettavaan keinuntaan.

Tämä rentoutus sopii kaikille, ja se voidaan yhdistää muihin aktiviteetteihin kuten; melontaretkeen, luonnossa järjestettäviin syntymäpäiviin tai polttareihin, pyöräretkiin tai osaksi tyhypäivän viettoa.

Voidaan järjestää ympäri vuoden. Talvella pukeudutaan erittäin lämpimästi ja käperrytään (oman) makuupussin lämpöön rentoutuksen ajaksi.

Riippumattorentoutuksen kesto on noin tunnin (talvella hiukan vähemmän).

« Riippumatossa on aikaa omistautua omiin ajatuksiin, kuunnella ympäröivää luontoa, katsella ohi lipuvia pilviä tai tuulessa heiluvia puunoksia, ja antaa luonnon eheyttää mieltä.»

Riippumattorentoutuksen hinta 200€ (sis. alv 10%) 10 henkilöä. (norm. 250€)
Lisähenkilöt +15€ /hlö. Minimilaskutus 200e/ryhmä ja maksimi osallistujamäärä 25 hlöä.
Maksuvälineenä käy myös Smartum, EazyBreak ja ePassi liikuntaedut.

Paikka: Päihäniemi, Sarviniemi, tai jokin muu erikseen sovittava paikka Lappeenranta – Taipalsaari.

Riippumattorentoutukseen voi yhdistää lisämaksusta nokipannukahvit ja keittiömestari Ulla Liukkosen herkulliset muikkulepuskat. 12€ / hlö.
Myös maastoruokailu mahdollista. Kysy lisää!

Pyydä tarjous ryhmällesi!

Esimerkkihinta: 15 hlöä, paikka Sarviniemi.
Riippumattorentoutus, nokipannukahvit ja muikkulepuskat: 275€+180€= 455€

 

     
    VARAA, KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS