Varaa tai tiedustele

+358 (44) 793 8616

Ota yhteyttä

[email protected]

Riippumatto-rentoutus

Riippumatto-rentoutus

”Kuvittele mielessäsi taivaalla lipuvat pilvet, tuulen humina paksujen petäjien latvoissa ja tikka nakuttamassa puuta jossain kauempana. Makaat mukavassa asennossa riippumatossa, jonka olet itse ripustanut puiden väliin valitsemaasi paikkaan Saimaan rannalle. Tuuli hipaisee kasvojasi ja keinuttaa riippumattoa. Suljet silmäsi.”

Tämän, ja vielä hiukan enemmän voit kokea RetkiSaimaan ohjatussa riippumattorentotuksessa.

Riippumattorentoutuksen tarkoituksena on hetkeen ankkuroituminen arjen kiireen keskellä. Pysähdymme hetkeen ja unohdamme kaiken muun. Rentoutuksen aikana käymme läpi eri aisteja yksi kerrallaan. Herättelemme kehoamme havainnoimaan ympäröivää, mieltä eheyttävää luontoa. Rentoutuksen aikana saatat vaikka nukahtaa hetkeksi riippumaton unettavaan keinuntaan.

Tämä rentoutus sopii kaikille, ja se voidaan yhdistää muihin aktiviteetteihin kuten; melontaretkeen, luonnossa järjestettäviin syntymäpäiviin tai polttareihin, pyöräretkiin tai osaksi tyhypäivän viettoa.

Voidaan järjestää ympäri vuoden. Talvella pukeudutaan erittäin lämpimästi ja käperrytään (oman) makuupussin lämpöön rentoutuksen ajaksi.

Riippumattorentoutuksen kesto on noin tunnin (talvella hiukan vähemmän).

« Riippumatossa on aikaa omistautua omiin ajatuksiin, kuunnella ympäröivää luontoa, katsella ohi lipuvia pilviä tai tuulessa heiluvia puunoksia, ja antaa luonnon eheyttää mieltä.»

Riippumattorentoutuksen hinta 250€ (sis. alv 10%) 10 henkilöä.
Pienemmät ryhmät: minimilaskutus 200e/ryhmä.
Suuremmat ryhmät sovitaan erikseen. Maksuvälineenä käy myös Smartum, EazyBreak ja ePassi liikuntaedut.

Paikka: Päihäniemi, Sarviniemi, tai jokin muu erikseen sovittava paikka.

Riippumattorentoutukseen voi yhdistää lisämaksusta nokipannukahvit ja/tai maastoruokailun. Pyydä tarjous!

 

     
    VARAA, KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS