Varaa tai tiedustele

+358 (44) 793 8616

Ota yhteyttä

[email protected]

Riippumattorentoutus pimeällä

Riippumattorentoutus pimeällä

Riippumattorentoutus pimeällä on RetkiSaimaan uusi tuote syksyn ja kaamosajan pimeisiin iltoihin.

Hämärä metsä on valaistu lyhdyin ja kynttilöin. Tuli tanssahtelee nuotiossa saaden varjot näyttämään mystisiltä puissa ja niiden oksilla. Makuupussin lämmössä luonnon keskellä on turvallista olla.

Riippumattorentoutus pimeällä tuo luksushetken arjen kiireen keskelle. Makuupussin lämmössä ja riippumaton unettavassa keinunnassa voi tuntea olonsa irralliseksi muusta maailmasta. Herättelemme kehoamme havainnoimaan ympäröivää, mieltä eheyttävää luontoa eri aistein. Huomaamme aistien terävöityvän ja mielen rauhoittuvan.

Linnavuoren historia, jylhä kallio ja kauniit valaistukset tuovat paikkaan erityistä arvokkuutta ja mystisyyttä pimeään aikaan.

RetkiSaimaan pimeän riippumattorentoutus on suunniteltu Taipalsaaren Kuivaketveleen linnavuorelle, joka on historiallisesti arvokas paikka. Sen historia yltää aina viikinkiajalle saakka. Rentoutus on mahdollista järjestää myös muussa erikseen sovitussa paikassa.

Syys-ja talvikaudella riippumatossa rentoudutaan makuupussin lämmössä tai muuten lämpimästi pukeutuen. Rentoutuksen jälkeen nautitaan lämpimät mehut riippumattoihin tarjoiltuina.

Varaa ryhmällesi ainutlaatuinen luontohetki ja pyydä tarjousta!

Ryhmäkoko on 4-10
”Ihan pimeä tarjoushinta” 225€
(sis. alv 10%)/ ryhmä.
Isommista ryhmistä ja eri paikassa tapahtuvasta rentoutuksesta sovitaan erikseen.

Saatavilla lisämaksusta myös nokipannukahvien ja pikku purtavan kera.

     
    VARAA, KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS