Varaa tai tiedustele

+358 (44) 793 8616

Ota yhteyttä

[email protected]

Lasten luontosynttärit

Lasten luontosynttärit

Mietitkö lapsellesi erilaista vaihtoehtoa kaverisynttäreiden järjestämiseksi? 

Ihmisen luontosuhde kehittyy koko elämän ajan, ja mitä varhaisemmassa vaiheessa lapsi saa olla luonnossa, sitä vahvemmaksi hänen luontosuhteensa kehittyy. Nykypäivän lapset elävät kovin runsaiden ärsykkeiden keskellä ja älylaitteiden käyttö alkaa jo hyvinkin varhain. Tarjoamme vastapainoa arjen keskelle ohjatuilla luontosynttäreillä. 

Lapsilla on luontainen tapa viihtyä luonnossa leikkien ja ympäristöä tutkien. Järjestämme lasten luontosynttärit ohjatun ohjelman kera. Toiminnallisen osuuden jälkeen lapset saavat paistaa itselleen tikkucroissantit ja herkutella ne nutellan tai mansikkahillon sekä mehun kera. Lisäksi vanhemmat voivat itse tuoda muut haluamansa tarjottavat, ja mahdollisten ruoka-aineallergisten tarjottavat.

«Synttäriohjelma suunnitellaan lasten ikätason ja vuodenajan mukaan, ja sisältäen mm. aarteen etsintää, erilaisia luontoleikkejä, taidetta luonnonmateriaalein, metsäsadutusta ja luonnon tutkimista sekä omatoimista vapaata leikkiä. Ilta-aikaan pimeällä, synttärit saavat jännittävät puitteet, kun lapset saavat tutkia ympäristöä otsalamppujen kera.»

Ryhmäkoko max. 8 lasta. Soveltuu parhaiten 4-vuotiaasta ylöspäin ja mukana tulisi olla ainakin yksi aikuinen (ohjaajan lisäksi) turvallisuussyistä. Hinta 200€ (sis. max.8 lasta ja pienet tarjoilut). Jos yli 8 lasta, ylimenevistä 25€/lapsi.

Pääasiassa toimimme Etelä-Karjalan alueella Taipalsaarella ja Lappeenrannassa, mutta mahdollisuus liikkua kauemmaksi kilometrikorvausta vastaan. Kysy lisää!

     
    VARAA, KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS