Varaa tai tiedustele

+358 (44) 793 8616

Ota yhteyttä

[email protected]

Lasten luontosynttärit

Lasten luontosynttärit

Oletko ajatellut, että lasten synttärit voi järjestää meluisien sisäpuistojen sijaan myös luonnossa? Ihmisen luontosuhde kehittyy koko elämän ajan, ja mitä varhaisemmassa vaiheessa lapsi saa olla luonnossa, sitä vahvemmaksi hänen luontosuhteensa kehittyy. Nykypäivän lapset elävät kovin runsaiden ärsykkeiden keskellä ja älylaitteiden käyttö alkaa jo hyvinkin varhain. Tarjoamme vastapainoa arkeen ohjattujen luontosynttäreiden merkeissä. 

Lapsilla on luontainen tapa viihtyä luonnossa leikkien ja ympäristöä tutkien. Motoriset taidot karttuvat kuin huomaamatta kivien ja juurakoiden päällä keikkuessa. Järjestämme lasten luontosynttärit ohjatun ohjelman kera. Toiminnallisen osuuden jälkeen lapset saavat paistaa itselleen tikkucroissantit ja herkutella ne nutellan tai mansikkahillon sekä mehun kera. Lisäksi vanhemmat voivat itse tuoda muut haluamansa tarjottavat, ja mahdollisten ruoka-aineallergisten tarjottavat.

«Synttäriohjelma suunnitellaan lasten ikätason mukaan, ja sisältäen mm. aarteen etsintää, erilaisia luontoleikkejä, taidetta luonnonmateriaalein, metsäsadutusta ja luonnon tutkimista sekä omatoimista vapaata leikkiä. Ilta-aikaan pimeällä, synttärit saavat jännittävät puitteet, kun lapset saavat tutkia ympäristöä otsalamppujen kera.»

Soveltuu parhaiten 4-vuotiaasta ylöspäin ja mukana tulisi olla 2 aikuista (ohjaajan lisäksi) turvallisuussyistä.

Pyydä tarjous tai varaa