Varaa tai tiedustele

+358 (44) 793 8616

Ota yhteyttä

[email protected]

Georetki Saimaalla meloen

Georetki Saimaalla meloen

Ohjatut Georetki Saimaalla meloen -retket

Yhteislähtöjä seuraavan kerran kesällä 2023.

Toteutettavissa myös tilausryhmille!

Tällä retkellä tutustutaan paikallishistoriaan ja muinaisjäännöksiin Saimaan laineilla rauhalliseen tahtiin meloen. 

Retkellä melomme Suomen kauneimmissa järvimaisemissa kivikauden ihmisten jäljille katsomaan kalliomaalauksia, hiidenkirnua ja rautakautista muinaislinnaa. Retkellä rantaudumme saareen, jossa on mahdollista evästellä kauniissa kallioisissa järvimaisemissa. Taukopaikalta on mahdollista tutustua linnavuoreen, johon aikoinaan on paettu vihollisen uhatessa, sekä patikoida katsomaan erikoista luonnonmuodostamaa vaakasuuntaista hiidenkirnua. Geokätköilijöille saari tarjoaa muutaman mukavan kätkön.

«Mitä hahmoja kalliomaalauksista voi erottaa? Miten hiidenkirnu on muodostunut? Millaiset maisemat aukeavat muinaislinnasta? Millainen on saaren lähihistoria? Näihin kysymyksiin etsimme vastauksia retken aikana»

 

Yhteislähtönä retken hinta 59€/hlö sisältäen kaluston ja pienet virvokkeet. Maksuvälineenä käy myös Smartum, EazyBreak ja ePassi liikunaedut.

HUOM! Retki soveltuu jo jonkin verran melontakokemusta omaavalle tai RetkiSaimaan ja DrakkarSportin iltamelontaan osallistuneille. Uimataito on pakollinen.

Lähtöpaikka on Konstun uimaranta Taipalsaarella ja retken melontaosuus on noin 4-5km ja kokonaiskesto 3-4 h. Melomme kajakki yksiköillä, kaksikoilla tai avokanootilla.

Ilmoittautumiset edelliseen iltaan klo 18 mennessä p. 044 793 8616 (myös whatsapp) tai alla olevalla lomakkeella.

Tämä retkipaketti on mahdollista toteuttaa ryhmällesi myös tilauksesta touko-syyskuussa. Ryhmäkoko 4-10 hlöä. 75€/hlö. Minimiveloitus 300€. PYYDÄ TARJOUS! Hintaan sisältyy melontavarusteet ja pienet tarjoilut.
Lisämaksusta nokipannukahvit ja Keittiömestari Ulla liukkosen muikkulepuskat.

Kovalla tuulella tai ukkosmyrskyllä emme lähde melomaan turvallisuussyistä.

RetkiSaimaalla on vastuuvakuutus.

Retken peruuntuminen järjestäjän toimesta. Maksua ei veloiteta.
Mikäli osallistuja peruu, peruminen on veloituksetonta viikkoa (7 päivää) ennen retkeä. Mikäli osallistuja peruu retken 7-3 päivää ennen retkeä, veloitetaan puolet maksusta. Alle 3 vrk tehtävät perumiset veloitetaan koko maksu, tai perunut osallistuja voi hommata jonkun toisen asiakkaan tilalleen.

 

     
    VARAA, KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS