Varaa tai tiedustele

+358 (44) 793 8616

Ota yhteyttä

[email protected]

Georetki Saimaalla meloen

Georetki Saimaalla meloen

Ohjatut Georetki Saimaalla meloen – retket tulossa touko-syyskuu 2022.

Tällä retkellä tutustutaan paikallishistoriaan ja muinaisjäännöksiin Saimaan laineilla rauhalliseen tahtiin meloen. 

Retkellä melomme Suomen kauneimmissa järvimaisemissa kivikauden ihmisten jäljille katsomaan kalliomaalauksia, hiidenkirnua ja rautakautista muinaislinnaa. Retkellä rantaudumme saareen, jossa on mahdollista evästellä kauniissa kallioisissa järvimaisemissa. Taukopaikalta on mahdollista tutustua linnavuoreen, johon aikoinaan on paettu vihollisen uhatessa, sekä patikoida katsomaan erikoista luonnonmuodostamaa vaakasuuntaista hiidenkirnua. Geokätköilijöille saari tarjoaa muutaman mukavan kätkön.

«Mitä hahmoja kalliomaalauksista voi erottaa? Miten hiidenkirnu on muodostunut? Millaiset maisemat aukeavat muinaislinnasta? Millainen on saaren lähihistoria? Näihin kysymyksiin etsimme vastauksia retken aikana»

 

Minimi ryhmäkoko 4 hlöä ja minimilaskutus 300€. Hintaan sisältyy melontavarusteet ja pienet tarjoilut. Omat eväät ja juotavaa on hyvä ottaa mukaan.  Maksuvälineenä käy myös Smartum, EazyBreak ja ePassi liikunaedut.

Retki soveltuu jo jonkin verran melontakokemusta omaavalle tai RetkiSaimaan ja DrakkarSportin iltamelontaan osallistuneille. Uimataito on pakollinen.

Tämä retkipaketti on mahdollista toteuttaa ryhmällesi myös tilauksesta sulan veden aikana (touko-syyskuu). Ryhmäkoko 4-10 hlöä. Minimiveloitus 300€. PYYDÄ TARJOUS!

Lähtöpaikka on Konstun uimaranta Taipalsaarella ja retken melontaosuus on noin 4-5km ja kokonaiskesto 3-4 h. Melomme kajakki yksiköillä, kaksikoilla tai avokanootilla.

Kovalla tuulella tai ukkosmyrskyllä emme lähde melomaan turvallisuussyistä.

RetkiSaimaalla on vastuuvakuutus.

 

     
    VARAA, KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS