Varaa tai tiedustele

+358 (44) 793 8616

Ota yhteyttä

[email protected]

Georetki Saimaalla meloen

Georetki Saimaalla meloen

Georetki Saimaalla meloen – kesällä 2021:

Lauantaina 19.6., sunnuntaina 11.7., sununtaina 1.8. ja lauantaina 18.9. klo 10-13 (14).

Tällä retkellä tutustutaan paikallishistoriaan ja muinaisjäännöksiin Saimaan laineilla rauhalliseen tahtiin meloen. 

Retkellä melomme Suomen kauneimmissa järvimaisemissa kivikauden ihmisten jäljille katsomaan kalliomaalauksia, hiidenkirnua ja rautakautista muinaislinnaa. Retkellä rantaudumme saareen, jossa on mahdollista evästellä kauniissa kallioisissa järvimaisemissa. Taukopaikalta on mahdollista tutustua linnavuoreen, johon aikoinaan on paettu vihollisen uhatessa sekä patikoida katsomaan erikoista luonnonmuodostamaa vaakasuuntaista hiidenkirnua. Geokätköilijöille saari tarjoaa muutaman mukavan kätkön.

«Mitä hahmoja kalliomaalauksista voi erottaa? Miten hiidenkirnu on muodostunut? Millaiset maisemat aukeavat muinaislinnasta? Millainen on saaren lähihistoria? Näihin kysymyksiin etsimme vastauksia retken aikana»

 

Retki soveltuu jo jonkin verran melontakokemusta omaavalle tai RetkiSaimaan ja DrakkarSportin iltamelontaan osallistuneille. Tämä retki on mahdollista toteuttaa ryhmällesi myös tilauksesta sulan veden aikana (touko-syyskuu). PYYDÄ TARJOUS!

Retken hinta on 50e hlö (lapset alle 12v 35e). Minimi ryhmäkoko 5 hlöä. Hintaan sisältyy melontavarusteet ja pienet tarjoilut. Omat eväät ja juotavaa on hyvä ottaa mukaan. Melomme kajakki yksiköillä, kaksikoilla tai avokanootilla. Maksuvälineenä käy myös Smartum, EazyBreak ja ePassi liikunaedut.

Lähtöpaikka on Konstun uimaranta Taipalsaarella ja retken melontaosuus on noin 4-5km ja kokonaiskesto 3-4 h.

Yli 7m/s tuulella tai ukkosmyrskyllä emme lähde melomaan turvallisuussyistä.

 

     
    VARAA, KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS