Varaa tai tiedustele

+358 (44) 793 8616

Ota yhteyttä

[email protected]

Erätaitorastit ryhmille

Erätaitorastit ryhmille

Erätaidot koetuksella

Kaatuvatko toimiston seinät päälle? Kaipaako tiiminne tai ryhmänne mukavaa ryhmähenkeä nostattavaa puuhaa raittiissa ulkoilmassa luonnon äärellä? Tarvitsetteko lisäoppia retkeilytaitoihinne vai onko kenties joku tiimistänne jo varsinainen eräjorma tai eräjaana? Retkisaimaan erätaitorastit ovat mainio ja mukaansatempaava aktiviteetti virkistyspäivän viettoon.

Millainen nuotiotyyppi toimii parhaiten? Mitä ovat tulukset tai kiehiset, ja mitä niillä tehdään? Mikä on risukeitin, ja mihin ja miten sitä käytetään? Kuinka paalusolmu tehdään?

RetkiSaimaan Erätaitorasteilla pääsette harjoittelemaan erilaisia erähenkisiä taitoja pienryhmissä. Oppaan johdolla käymme ensin läpi kaikki rastit, jonka jälkeen pääsette omatoimisesti kiertämään rasteilla. Tutuksi tulevat myös jokaisenoikeudet ja velvollisuudet sekä retkietiketti.

Lopuksi kisaillaan leikkimielisesti opituilla erätaidoilla, jossa nopeus ja saumaton tiimityöskentely voi olla avain joukkueenne  erätaitoherruuteen.

Hinta: 40€/hlö (sis. alv 10%), minimiveloitus 280€

Kesto: 2-3 tuntia riippuen tarjoilusta

Paikka: Erätaitorastit voidaan järjestää esim. Taipalsaaren Sarviniemessä tai Päihäniemessä, tai jossain erikseen sovitussa paikassa Etelä-Karjalan alueella toiveidenne mukaan. Pidemmästä matkasta perimme pienen lisämaksun.

Lisämaksusta: Erätaitorastien jälkeen voidaan nauttia tarjoiluista nuotiolla.
Esim. nokipannukahvit/teet ja tikkucroissantit 10€/hlö, tai suolainen piirakka ja kahvit 14€/hlö.

Valittavana on erilaisia maastoruokailumenuja pikkusuolaisesta laatikkoruokiin.

Kysy lisää ja pyydä tarjous! 

 

 

 

     
    VARAA, KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS