Varaa tai tiedustele

+358 (44) 793 8616

Ota yhteyttä

[email protected]

Auringonlasku-melonta

Auringonlasku-melonta

Ohjattu auringonlasku-melonta Taipalsaaren Konstusta:
Pe 2.7.2021 klo 20.00-23.00
Pe 6.8.2021 klo 18.30-21.30.

Melomme kauniissa kesäillassa kohti saarta, jonka rantakallioille nousemme nauttimaan upeasta auringonlaskusta. Melontamatka taittuu rauhalliseen tahtiin luontoa havainnoiden. Saatamme kuulla kuikan uljaan tervehdyksen tai kokea joutsenten ylilennon.

Saaressa meillä on aikaa ihailla laskevan auringon maalaamaa maisemaa ja herkutella RetkiSaimaan tarjoamilla virvokkeilla nuotion äärellä. Mikäli sää sallii nuotion tekemisen, paistamme tikkucroissantit, jotka herkuttelemmme nutellan kera. Voit myös syödä ja grillata omia eväitä. Evästelyn jälkeen melomme takaisin rantaan valoisassa alkuyössä.

«Koe auringonlasku Saimaalla meloen.»

Retken kesto on noin 2,5-3 tuntia ja melontamatka yhteensä n.5 km. Retki soveltuu jo jonkin verran melontakokemusta omaavalle, tai RetkiSaimaan ja DrakkarSportin iltamelontaan osallistuneelle.

Hinta 45e hlö. Maksuvälineenä käy myös Smartum, Eazybreak ja ePassi. Sisältää kajakin, melan, liivit ja ohjauksen sekä pienet virvokkeet (mehu ja tikkucroisant). RetkiSaimaalla on vastuuvakuutus. Uimataito pakollinen.

Säänmukainen vaatetus ja vaihtovaatteet kuivapussiin. Eväät ja juomapullo.

Säävaraus.
Retki toteutuu jos on vähintään neljä osallistujaa.

Tämä retkipaketti on varattavissa myös rymille (polttarit, synttärit, perheet jne.) Pyydä tarjousta!

Varaa paikkasi kesäyön melontaan p. 044 7938616 RetkiSaimaa tai alla olevalla lomakkeella.

     
    VARAA, KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS